Lifehack

Trükkök és ötletek gyűjteménye

Sokan kértétek: Pattintós cigi íz teszt

Korábban már írtunk róla, hogy újra elérhető a piacon a Pattintós cigaretta. Aki még nem olvasta előző cikkünket az most mindenképpen tegye meg! A nagy érdeklődésre való tekintettel rendeltünk párat és ki is próbáltuk őket. Szeretnénk megosztani veletek a tapasztalatainkat. 

Rövid összefoglaló, hogy miről is van szó

Pár évvel ezelőtt sokak bánatára kivonták a forgalomból az ízesített cigarettákat. Most egy új trend kezdett terjedni, amivel könnyedén készíthetsz magadnak ízesített cigarettát. Erről részletesen írtunk az előző cikkünkben. A lényege, hogy kapható a piacon ízesített “Pattintós golyó” amit a cigibe helyezve újra elérhető a mentolos pattintós cigi. Ami most még különlegesebb benne, hogy nem csak mentolos, hanem többféle íz is kapható. 

Jöjjön a leggyakoribb ízek próbája

Erős Mentol

Talán ez hasonlít legjobba a régen kapható mentolos Pattintós cigihez. Végig erőteljes mentolos íz és illat. Ha szeretted a mentolos cigit, akkor remek választás lehet.

keperos.jpg

Jeges Mentol

Könnyed mentolos íz és illat. Lágyabban érezhető a mentolos íz, mint az erős mentolnál. Inkább a gyengébb mentolos cigihez tudnánk hasonlítani. 

kepjeges.jpg

Jeges Áfonya és Áfonya

Bizonyára többen kitaláltátok, hogy a jeges áfonya azért kapta ezt a nevet, mert íze mentolos jegyeket tartalmaz. Ha nem szereted a mentolos ízt csak az Áfonyát ,akkor mindenképpen a sima Áfonyát válaszd. Nem ez a legerősebb gyümölcsös íz, de végig kellemes marad. 

kepafonya.jpg

Eper

Na itt érkezünk el egy egészen új élményig. Kicsit tartottunk tőle, hogy milyen egy epres cigi íze, de nagyon kellemeset csalódtunk. Végig erős eper íz érezhető és az illata is elképesztő. Nálunk ez volt a befutó. 

kepeper.jpg

Mangó

Különleges íz és illat azoknak, akik szeretik az extrább dolgokat is kipróbálni. 

kepmango.jpg

 Most is szeretnénk leszögezni, hogy nem bátorítunk senki arra, hogy kezdjen el dohányozni! Csupán egy lehetőséget mutattunk be azoknak, akik alapból is dohányoznak és szeretnék az élményt kicsit feldobni.

Mi itt vásároltuk, ez nem reklám: www.pattintos.hu

Kíváncsiak vagytok több ízre is? Írjátok meg, hogy melyiket próbáljuk ki! 


A bejegyzés trackback címe:

https://life-hack.blog.hu/api/trackback/id/tr3816504954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása