Lifehack

Trükkök és ötletek gyűjteménye

A Pattintós cigi élmény újra elérhető! - Life hack 2022

Végre egy termék, ami visszahozza a pattintós cigi élményét! Ha Te is azok közé tartozol, akik imádták régen elpattintani a cigarettájukat, akkor van egy fantasztikus hírem számodra!

Egyszerűen imádtam a pattintós cigiket szívni, szóval nagy szomorúság volt számomra, amikor kivonták az ízesített dohánytermékeket a forgalomból. Nemrég azonban egy barátom ajánlotta a Pattintós golyókat, és azt kell, hogy mondjam hiánypótló termékről van szó, ezek a golyócskák ugyanis kifejezetten azért jöttek létre, hogy pótolják az ízesített cigi élményét!

Izgatottan próbáltam ki a pattintos.hu oldaláról rendelt Jeges Mentol ízű golyókat és nem kellett csalódnom: nemcsak gyorsan érkezett a csomagom, a termékkel is abszolút elégedett voltam, hiszen egy régóta tátongó űrt töltött be az életemben. Rögtön rendeltem az Eper, a Dinnye és a Mangó ízesítésekből is, hiszen ezek olyan különleges gyümölcsös ízek, amelyekkel korábban nem találkoztam, de azóta is szívesen váltogatom őket a Jeges Mentollal!

Mivel ekkora örömömre szolgált rátalálni a Pattintós golyócskákra, gondoltam írok róla itt is, hogy mindenkihez eljusson a hír, akinek hiányzott a pattintós cigi élménye. Természetesen a golyókat hagyományos cigarettában és hevítőrúdban, dohányos és dohánymentes termékekben egyaránt lehet használni – így akkor is élvezheted az ízeket, ha már leszokóban vagy a dohányzásról.

bloghoz4.JPG

A Pattintós ízesített golyókat egyébként összesen tízféle – Jeges Mentol, Erős Mentol, Eper, Áfonya, Jeges Áfonya, Dinnye, Mangó, Banán, Jeges Narancs és Jeges Barack – ízben is meg lehet találni a honlapon. Abban pedig biztos vagyok, hogy bármelyiket is választod, Téged is garantáltan el fog varázsolni! 

Az Erős Mentolt az erőteljes, a Jeges Mentolt pedig az enyhébb mentolos ízért érdemes választanod. A korábban megszokott gyümölcsös ízek mellett számos új különlegesség is elérhető, mint például az általam is kipróbált Eper, Mangó és Dinnye. A jeges gyümölcsöket szerintem csak akkor érdemes választani, ha szereted, hogy a mentolos ízesítés keveredik a gyümölcsössel.

Van egy fontos tényező, amit más márkáknál eddig nem láttam és ami szerintem a Pattintós golyócskákat különlegessé teszi: nemcsak az ízük és az illatuk fantasztikus, ráadásul egy applikátor is jár hozzájuk, ami jelentősen megkönnyíti az ember dolgát. Ha pedig szeretnéd megtudni, hogyan is működik a dolog, akkor az alábbiakban összefoglalom röviden, hogyan készítsd el magadnak a saját ízesített pattintós cigarettádat a Pattintós golyók segítségével!

Nincs is másra szükséged, mint az elszívni kívánt hevítőrúdra vagy cigarettára, egy csomag Pattintós ízesített golyóra és az applikátorra. Csupán annyit kell tenned, hogy a golyócskák dobozának alján található applikátorral szúrsz egy lyukat a szűrődbe, majd szintén az applikátor segítségével belehelyezel egy golyócskát és kész! Már pattinthatod is! Remélem Neked is tetszeni fog!

A bejegyzés trackback címe:

https://life-hack.blog.hu/api/trackback/id/tr417801367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása